Errata do polskiego tłumaczenia instrukcji gry
„Pojedynek w ciemnościach”
Strona 8, pełnia księżyca, znaczenie dla strony brytyjskiej
Jest: „Mosquito zdobywają dodatkowy 1 PZ za każdy atakowany pułk niemieckich myśliwców.”
Powinno być: „Do łącznej liczby PZ zdobywanych przez Mosquito należy dodać 1 PZ.”

Karta pomocnicza dla gracza brytyjskiego
Jest: „za nalot na niskim pułapie: +5”

Powinno być: „za nalot na niskim pułapie: +4”
Jest: „następujące sytuacje powodują modyfikację ilości zdobywanych PZ:”

Powinno być: „uzyskaną w powyższy sposób łączną liczbę PZ modyfikują następujące
sytuacje:”
Karta pomocnicza dla gracza niemieckiego
Jest: „jeżeli bombowce lecą na niskim pułapie: +1”

Powinno być: „jeżeli bombowce lecą na niskim pułapie: +2”
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Tłumaczenie: Andrzej „Andreas von Breslau” Szymczyk

na zlecenie firmy Wargamer
   Jest to bezpłatny materiał udostępniany wyłącznie klientom firmy Wargamer. Materiał ten jest chroniony prawem autorskim, jakiekolwiek jego powielanie, kopiowanie, sprzedawanie lub używanie dla celów komercyjnych bez wiedzy i zgody firmy Wargamer jest zabronione i będzie skutkowało wyciągnięciem prawnych konsekwencji.
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